Beques:
Màster i doctorat en processament del llenguatge natural

6 anys d'investigació sense pensar en diners

No un préstec • No hi ha càrrega de treball addicional • Garantit pel Govern

Com estudiar màster o doctorat a l'estranger? Com estudiar a les Amèriques? On estudiar el processament del llenguatge natural? Com publicar articles científics a les primeres revistes? On obtenir una bona beca per a màsters o doctorats? Cercant un Màster o un doctorat amb finançament complet?

(Aquest text es va traduir automàticament per a la seva comoditat des de l' original anglès. Demanem disculpes per qualsevol error).

El Laboratori de Processament del Llenguatge Natural del Centre d'Investigació Informàtica (CIC) de l'Institut Politècnic Nacional (IPN), Ciutat de Mèxic, Mèxic, ofereix un nombre limitat de beques a estudiants internacionals per obtenir un Màster o Doctorat en Informàtica amb una tesi a L'àrea del processament del llenguatge natural. Després d'obtenir un Màster, es demana als estudiants que sol • licitin el nivell de doctorat i (si passen, en general ho fan), la beca s'amplia en conseqüència.

Els temes inclouen, entre d'altres, el processament del llenguatge natural (NLP), la lingüística computacional (CL), les tecnologies del llenguatge humà (HLT) i les àrees relacionades. Consulteu les nostres publicacions i les tesis defensades per exemples dels nostres interessos de recerca.

Import de la beca: 600 USD de màster, doctorat: 800 USD al mes aproximadament (incloent vacances, aquí es pot actualitzar la informació en espanyol). Això és més que suficient per a la vida normal i llogar una habitació a la Ciutat de Mèxic. La beca no és un préstec: no s'espera que la retorneu; No es requereix cap servei (com ara assistència docent). Aquesta és la meva presentació sobre les nostres beques preparades per a l'Índia (probablement també aplicades al vostre comtat).

Durada: Màster: fins a 2 anys (generalment extensible a 2,5 anys), doctorat: fins a 4 anys.

Tipus de programa: Recerca. Ambdós programes estan orientats a la investigació i la publicació científica i no a la millora de les seves habilitats de programació.

Ocupació: La majoria dels nostres graduats de doctorat treballen en l'àmbit acadèmic i la recerca finançada pel govern, tot i que hi ha relats d'èxit d'ocupació en empreses destacades. Els nostres estudiants d'MSc solen continuar amb el nivell de doctorat; Aquells que van decidir no continuar, estan emprats en l'àmbit acadèmic o industrial.

Admissió: aquí teniu una descripció del procediment d'admissió, però llegiu-ne; Trobareu el mateix enllaç al final d'aquesta pàgina.

Per què estudiar a CIC?

Objectius

Màster:

Doctorat:

Requisits

Convençut Quin és el següent pas?

Poseu-vos en contacte amb un professor que prefereixi tenir com a assessor: Alexander Gelbukh, Grigori Sidorov, Ildar Batyrshin o Hiram Calvo (seleccioneu-ne un, les presentacions simultànies seran rebutjades). Incloeu:

Si confirmem que us considerem un candidat sòlid, seguiu els passos descrits a la meva descripció del nostre procediment d'admissió (actualment l'he escrit en la seva major part per al nivell de doctorat; ens demanen instruccions per a MSc). No dubti en contactar amb nosaltres.

Preguntes: Alexander Gelbukh.