Apurahat:
Maisterin ja luonnontieteiden kandidaatin tutkinto

6 vuotta tutkimusta ajattelematta rahaa

Ei lainaa • Ei ylimääräistä työmäärää • Hallituksen takaama

Kuinka opiskella maisterin tai tohtorin tutkintoa ulkomailla? Miten opiskella Amerikassa? Missä opiskella luonnollista kieltä? Kuinka julkaista tieteellisiä artikkeleita alkuun lehdissä? Mistä saada hyvän apurahan Master-tai PhD? Etsitkö täysin rahoitettua maisteriohjelmaa tai PhD-asemaa?

(Tämä teksti on käännetty automaattisesti mukavaksesi englanninkielisestä alkuperäiseltä. Pahoittelemme virheitä.)

Kansallisen ammattikorkeakoulun (IPN), Mexico Cityn, Meksikossa sijaitsevan Kansallinen ammattikorkeakoulun (IPN) laskentakeskuksen (CIC) Natural Language Processing Laboratory tarjoaa rajoitetun määrän apurahoja kansainvälisille opiskelijoille tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelman Luonnollisen kielen käsittelyn ala. Yliopistotutkinnon suorittamisen jälkeen opiskelijat kannustetaan hakemaan tohtorintutkinnon tasoa ja (jos he kulkevat, yleensä he tekevät), apurahaa laajennetaan vastaavasti.

Aihepiireihin kuuluvat, mutta ei rajoitu, kaikki kielen luonnollisen käsittelyn (NLP), laskennallisen kielitieteen (CL), Human Language Technologies (HLT) ja niihin liittyvät alueet. Katso julkaisujamme ja puolustustöitä esimerkkeinä tutkimusaiheistamme.

Apurahan määrä: Master's 600 USD, PhD: 800 USD kuukaudessa n. (Myös lomat, täällä voidaan päivittää info espanjaksi). Tämä on enemmän kuin tarpeeksi normaalille asumiselle ja vuokrattavaksi Mexico Cityssä. Apuraha ei ole laina: sinun ei odoteta palauttavan sitä; Mitään palvelua (kuten opetusavustusta) ei tarvita. Tässä on esitykseni Intiasta valmistetuista apurahoistamme (todennäköisimmin sovellettu myös lääninne).

Kesto: Mestarit: enintään 2 vuotta (tavallisesti jatkettavissa 2,5 vuoteen), tohtorintutkinto: enintään 4 vuotta.

Ohjelman tyyppi: tutkimus. Molemmat ohjelmat suuntautuvat tieteelliseen tutkimukseen ja julkaisuun eikä ohjelmistokyvyn parantamiseen.

Työllisyys: Suurin osa tohtorintutkinnon suorittaneista on korkeakouluissa ja valtion rahoittamissa tutkimuksissa, mutta menestystarinoita on työllisyydessä huippuyrityksissä. MSc-opiskelijat jatkavat tyypillisesti PhD-tasolle; Jotka päättivät olla jatkamatta, työskentelevät tiedemaailmassa tai teollisuudessa.

Pääsymaksu: tässä on kuvaus pääsystämme, mutta lue siitä; Löydät saman linkin tämän sivun alareunasta.

Miksi opiskella CIC: ssä?

tavoitteet

Gradu:

FT:

vaatimukset

Vakuuttunut. Mikä on seuraava askel?

Ota yhteys professoriin, jonka mielestä sinulla on neuvonantaja: Alexander Gelbukh, Grigori Sidorov, Ildar Batyrshin tai Hiram Calvo (valitse vain yksi, samanaikaiset kommentit hylätään). Sisällytä:

Jos vahvistamme, että pidämme sinua vahvana ehdokkaana, noudata ohjeistuksessani esitettyä menettelytapaa (nykyisin kirjoitin enimmäkseen PhD-tasolle, pyydä ohjeita MSc: lle). Ota rohkeasti yhteyttä jos olet epävarma.

Kysymykset: Alexander Gelbukh.