ösztöndíjak:
Mester és PhD a természetes nyelv feldolgozásában

6 éves kutatás nélkül gondolkodni pénz

Nem kölcsön • Nincs további munkaterhelés • A kormány garantálja

Hogyan tanulhatok külföldön a mesterképzést vagy a PhD-t? Hogyan tanulhatok Amerikában? Hol tanulhat a természetes nyelv feldolgozása? Hogyan tegyük közzé a tudományos cikkeket a legfrissebb folyóiratokban? Hol kaphatok jó ösztöndíjat a mester vagy a doktorandusz számára? Teljesen finanszírozott mester- vagy doktori pozíciót keres?

(Ezt a szöveget automatikusan az Ön eredeti példányának eredeti példányára fordította le.

A National Polytechnic Institute (IPN) Mexikóváros (Mexikó) Számítógépes Kutatóközpont (CIC) Természetes Nyelvű Előkészítő Laboratóriuma korlátozott számú ösztöndíjat kínál a nemzetközi hallgatók számára a Számítástudományi Mester vagy PhD fokozat megszerzésére. A természetes nyelvfeldolgozás területe. Miután megszerezték a mesterképzést, a hallgatókat arra ösztönzik, hogy pályázhassanak a PhD-szintre, és (ha elmúlik, általában csinálnak), az ösztöndíjat ennek megfelelően meghosszabbítják.

A témák közé tartoznak, de nem kizárólag, a természetes nyelvű feldolgozás (NLP), a számítástechnika (CL), a humán nyelvek technológiái (HLT) és a kapcsolódó területek minden területe. Tekintse meg publikációinkat és megvédje a téziseket kutatási érdeklődésünk példáiról.

Az ösztöndíj összege: Mester 600 USD, PhD: 800 USD / hó kb. (Beleértve a vakációkat, itt spanyolul frissíthető információ). Ez több mint elégséges ahhoz, hogy normális életet élvezhessenek és bérelhessenek egy szobát Mexikóvárosban. Az ösztöndíj nem hitel: nem várható el, hogy visszaadja; Nincs szolgáltatás (például tanítási segítség). Itt van az én bemutatásom az India számára felkészült ösztöndíjainkról (valószínűleg a megyére is).

Időtartam: Mester: legfeljebb 2 év (általában 2,5 évre meghosszabbítható), PhD: legfeljebb 4 év.

A program típusa: Kutatás. Mindkét program tudományos kutatásra és publikációra irányul, nem pedig a programozási készségek fejlesztésén.

Foglalkoztatás: A doktori fokozatok többségét tudományos és kormányzati finanszírozású kutatások végzik, bár a legjobb cégek sikertörténetei vannak. MSc hallgatóink jellemzően továbbra is a PhD szintre; Azok, akik úgy döntöttek, hogy nem folytatják tevékenységüket, az egyetemeken vagy az iparban dolgoznak.

Belépő: itt van a felvételi eljárásunk leírása, de kérjük, olvassa el; Ugyanazon a linken találja az oldal alján található linket.

Miért tanulhat a CIC-en?

célok

Mester:

PhD:

követelmények

Győződve. Mi a következő lépés?

Lépjen kapcsolatba azzal a professzorral, akit tanácsadónak tartasz: Alexander Gelbukh, Grigori Sidorov, Ildar Batyrshin vagy Hiram Calvo (csak egy választási lehetőséget válasszon, az egyidejű beadványok elutasításra kerülnek). Kérjük, tüntesse fel:

Ha megerősítjük, hogy erős jelöltnek tartjuk, kérjük, kövesse a felvételi eljárás leírásában felvázolt lépéseket (jelenleg leginkább PhD-szintre írtam, kérjen útmutatást MSc-re). Kérjük, bátran forduljon hozzánk bizalommal.

Kérdések: Alexander Gelbukh.