burse:
Doctorat și doctorat în Procesarea limbajului natural

6 ani de cercetare fără să se gândească la bani

Nu este un împrumut • Nu există un volum suplimentar de muncă • Este garantat de Guvern

Cum să studiești masteratul sau doctoratul în străinătate? Cum să studiezi în America? Unde se studiază prelucrarea limbajului natural? Cum să publicați articole științifice în reviste de top? De unde să obțineți o bursă bună pentru doctorat sau doctorat? Căutați o poziție finanțată de Master sau Doctorat?

(Acest text a fost tradus în mod automat pentru dvs. de la originalul în limba engleză. Ne ​​cerem scuze pentru eventualele erori.)

Laboratorul de prelucrare a limbilor naturale al Centrului de Cercetare în Informatică (CIC) al Institutului Politehnic Național (IPN), Mexico City, Mexic, oferă un număr limitat de burse studenților internaționali pentru obținerea de masterat sau doctorat în Informatică, cu o teză în Domeniul procesării limbajului natural. După ce a obținut o diplomă de masterat, elevii sunt încurajați să candideze la doctorat și (dacă aceștia trec, de obicei fac) bursa este extinsă în consecință.

Subiectele includ, dar nu se limitează la, toate domeniile procesării limbajului natural (NLP), lingvistică computațională (CL), tehnologii de limbă umană (HLT) și domenii conexe. Consultați publicațiile noastre și apărați tezele pentru exemplele intereselor noastre de cercetare.

Suma de bursă: Master 600 USD, doctor: 800 USD pe lună aprox. (Inclusiv vacanțe, aici pot fi actualizate informații în limba spaniolă). Acest lucru este mai mult decât suficient pentru a trăi normal și pentru a închiria o cameră în orașul Mexico. Bursa nu este un împrumut: nu vă așteptați să o returnați; Nici un serviciu (cum ar fi asistența didactică) este necesar. Iată prezentarea mea despre bursele noastre pregătite pentru India (cel mai probabil aplicată și în județul dvs.).

Durata: Masterat: până la 2 ani (de obicei se poate prelungi până la 2,5 ani), Doctorat: până la 4 ani.

Tipul programului: Cercetare. Ambele programe sunt orientate spre cercetare științifică și publicare, mai degrabă decât spre îmbunătățirea abilităților de programare.

Ocuparea forței de muncă: majoritatea absolvenților noștri doctoranzi sunt angajați în mediul academic și în cercetarea finanțată de la guvern, deși există povești de succes în ceea ce privește ocuparea forței de muncă în companiile de vârf. Studenții noștri de masterat continuă de obicei la nivel de doctorat; Cei care au decis să nu continue, sunt angajați în mediul academic sau în industrie.

Admitere: aici este o descriere a procedurii noastre de admitere, dar citiți mai departe; Veți găsi același link în partea de jos a acestei pagini.

De ce să studiezi la CIC?

Obiective

Masterat:

PhD:

cerinţe

Convins. Care este următorul pas?

Luați legătura cu un profesor pe care îl preferați în calitate de consilier: Alexander Gelbukh, Grigori Sidorov, Ildar Batyrshin sau Hiram Calvo (alegeți doar unul; depunerea simultană va fi respinsă). Vă rugăm să includeți:

Dacă confirmăm că vă considerăm un candidat puternic, urmați pașii descriși în descrierea procedurii noastre de admitere (în prezent am scris-o mai ales pentru doctorat, cereți-ne instrucțiuni pentru MSc). Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți îndoieli.

Întrebări: Alexander Gelbukh.