Стипендије:
Магистарски и докторат при обради природног језика

6 година истраживања без размишљања о новцу

Није зајам • Нема додатног оптерећења • Гарантује Влада

Како студирати мастер или докторат у иностранству? Како студирати у Америци? Где да проучавате обраду природног језика? Како објавити научне чланке у топ часописима? Где добити добру стипендију за магистарску или докторску дисертацију? Тражите потпуно финансирану магистарску или докторску позицију?

(Овај текст је аутоматски преведен за вашу удобност са енглеског оригинала. Извињавамо се због било каквих грешака.)

Лабораторија за обраду природних језика Центра за рачунарска истраживања (ЦИЦ) Националног политехничког института (ИПН), Мексико Сити, Мексико, нуди ограничен број стипендија међународним студентима за стицање магистарских или докторских студија из области рачунарства са тезом у Област обраде природног језика. После магистарског студија, студенти се подстичу да се пријаве за докторски ниво, а (ако прођу, обично раде), стипендија се проширује у складу с тим.

Теме укључују, али нису ограничене на, све области обраде природног језика (НЛП), рачунарске лингвистике (ЦЛ), хуманих технологија (ХЛТ) и сличних области. Погледајте наше публикације и брани тезе на примјерима наших истраживачких интереса.

Износ стипендије: Магистарски 600 УСД, докторат: 800 УСД месечно цца. (Укључујући одмор, овде можете ажурирати информације на шпанском језику). Ово је више него довољно за нормални живот и изнајмљивање собе у Мексико Ситију. Стипендија није зајам: од вас се не очекује да га вратите; Није потребна услуга (као што је помоћ у настави). Ево моје презентације о нашим стипендијама припремљеним за Индију (највероватније и за вашу жупанију).

Трајање: Мастер: до 2 године (обично се може продужити на 2,5 године), докторат: до 4 године.

Врста програма: Истраживање. Оба програма су оријентисана на научно истраживање и публикацију, а не на побољшање ваших програмских вештина.

Запошљавање: Већина наших доктора докторских студија је запослено у академским и истраживачким фондовима, али постоје успјешне приче о запошљавању у врхунским компанијама. Наши МСц студенти обично настављају на нивоу докторских студија; Они који су одлучили да не настави, запослени су у академским или индустријским секторима.

Пријем: овде је опис нашег поступка пријема, али молим вас прочитајте даље; На дну ове странице наћи ћете исту везу.

Зашто студирати у ЦИЦ-у?

Циљеви

Мастер'с:

Др:

Захтеви

Уверени. Који је следећи корак?

Обратите се професору коме бисте више волели да будете као саветник: Алекандер Гелбукх, Григори Сидоров, Илдар Батиршин или Ирам Цалво (изаберите само један, симултани поднесци ће бити одбијени). Молимо вас да укључите:

Ако потврдимо да сматрамо да сте јаки кандидат, молимо вас да пратите кораке описане у мом опису нашег поступка пријема (тренутно сам га написао углавном на нивоу докторских студија, питајте за упутства за МСц). Слободно нас контактирајте ако сте у сумњи.

Питања: Алекандер Гелбукх.